URARA SUSHI AND RAMEN

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 313 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Urara Sushi and Ramen. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

17 maj 2024 o 19:34 Po ponad 2h jedzenie nadal nie dotarło. Zero kontaktu ze strony restauracji. Po wyznaczonych 80 z 90 minut, timer przeskoczył z 10 minut na 60. Zdążył za to przyjść email z pyszne.pl o opinie to głodny i łagodnie mówiąc niezadowolony taką wystawiam.
12 maj 2024 o 9:07 Bardzo duża porcja bulion podany osobno, dodatki świeże i smaczne osobno. Polecam.
9 maj 2024 o 22:06 Pyszne!
3 maj 2024 o 21:12 Sushi na prawde pyszne. Super doprawiony ryż, ryba jędrna, swieza. W wielu miejscach w pilsce jadlam sushi i to na prawde mi smakowało :)
21 mar 2024 o 0:09 Smak Ramenu bardzo przeciętny.
17 mar 2024 o 19:30 Dostawa po 2h. Jedzenie zimne. Zamiast sajgonek inne danie.
12 lut 2024 o 9:06 Splendid
27 sty 2024 o 22:46 The best ramen and sushi
21 sty 2024 o 19:21 Zawsze zamawiam ramen i był pyszny, a teraz nie wiedzieć czemu dostałam pikantny, choć zamówiłam łagodny i boczek dotąd był przypieczony i chrupiący, a teraz twardy i żylasty. Szkoda :-( Choć sushi pyszne.
14 gru 2023 o 22:47 Jak zawsze przepysznie!!!
14 lis 2023 o 16:11 Zamówienie bylo niepełne, jedzenie zimne. Zamiast sajgonek dotarły spring rollsy (?). Widoczny spadek jakości jedzenia w ciągu ostatniego roku.
6 lis 2023 o 21:06 Dobre sushi i zupa miso z tofu. Jedzenie gotowe do odbioru na czas, miła obsługa.